kalkverfkrijtverf.nl

Kalkverf Krijtverf

KALKVERF – KRIJTVERF – BETONLOOK

Pure & Original * Ster-Dealer

Kalkverf, Krijtverf, Marrakech Walls en Traditional Paints van Pure & Original hebben wij altijd in alle kleuren op voorraad. Pure & Original is een professionele kwaliteitsverf in 140 kleuren. Met onze computergestuurde verfmengmachine van Pure & Original mengen wij alle kleuren terwijl u wacht. Kom naar onze winkel en proef de sfeer van Pure & Original Classico Regular Krijtverf, Fresco Kalkverf, Marrakech Walls en Traditional Paints.

 

Pure & Original is een professionele kwaliteitsverf met natuurlijke pigmenten. In de fabriek wordt al meer dan 50 jaar ambachtelijk hoogwaardige verf gemaakt. Alle verven worden gemaakt met natuurlijke pigmenten en zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen. Zo is bijvoorbeeld de Fresco kalkverf en de Marrakech Walls (een tadelakt verf) 100% mineraal en milieuvriendelijk. LEES MEER >

Kalkverf Krijtverf naar de webshop

 

kalkverf_krijtverf_ridderkerk

krijtverf_kalkverf_ridderkerk

Kalkverf

Kalkverf is een 100% minerale verf met natuurlijke pigmenten. De uitstraling van kalkverf wordt met name bepaald door de manier van aanbrengen.

  • Kalkverf heeft een poederachtige uitstraling
  • Kalkverf heeft schitterende kleurnuances
  • Kalkverf heeft een super matte uitstraling

Krijtverf

Krijtverf is een watergedragen verf en heeft als eigenschap dat het muren en meubels een zeer matte fluweelachtige uitstraling geeft. 

Krijtverf of Kalkverf, het verschil

Krijtverf wordt vaak verward met kalkverf. Kalkverf is ruwer, heeft kleurnuances en is niet egaal in kleur en uitstraling. Kalkverf wordt aangebracht met een speciaal daarvoor bestemde kalkkwast. Krijtverf is egaal in kleur en uitstraling en laat zich eenvoudig aanbrengen met een kwast of roller.

Krijtverf in wel 50.000 kleuren

Krijtverf mengen wij in onze verfmengmachine in bijna alle kleuren (circa 50.000) van de meest bekende merken. Kalkverf, Krijtverf, Marrakech Walls of Traditional Paints, met onze verfmengmachine mengen wij het gewenste product terwijl u wacht.

Kalkverf-Krijtverf Ster-Dealer

Kalkverf en krijtverf hebben wij altijd in alle kleuren voorradig. Wij zijn Ster-Dealer van Pure & Original.

 

KALKVERF * KRIJTVERF BEZORGSERVICE lees meer

KALKVERF KRIJTVERF is een onderdeel van Logerij Sprado Ridderkerk lees meer.

 

krijtverf_4