INTERIEURADVIES

Interieuradvies

GESLOTEN t/m 19 JULI

Logerij, Meubelspuiterij & Interieuradvies

Een andere kleur of sfeer in een bepaalde ruimte? Dan bent u bij ons aan het goede adres voor interieuradvies. Leg uw wensen aan ons voor en samen bekijken we de mogelijkheden. Meer informatie over meubelrenovatie of interieuradvies, voorkom teleurstelling, maak een afspraak!

Meubelspuiterij

Wij bieden een totaalconcept en kunnen uw meubel na het ‘kaal maken’ voorzien van een 2-componenten laklaag in kleur naar keuze. U kunt hierbij kiezen uit alle kleuren en voor een afwerking in matglans of zijdeglans.

Doe het zelf

Liever zelf doen? Wij hebben diverse afwerkmiddelen in huis om uw ‘kaal gemaakte’ meubelstuk de juiste kleur te geven. Bij ons o.a. verkrijgbaar: kalkverf, krijtverf, kalkwas, matte vernis en verouderingsbeits. Met onze computergestuurde verfmengmachine mengen wij, terwijl u wacht, het verfproduct van uw keuze. Meer weten over kalkverf & krijtverf, klik hier.

Meubelbeslag

Uw eigen meubelstuk in een andere kleur, gecombineerd met een andere knop of greep geeft een geheel vernieuwend en verrassend effect. Kom eens naar de winkel en vraag naar de mogelijkheden, wij hebben alles in huis om uw eigen meubel een andere uitstraling te geven!

 

interieuradvies_sprado

 

Toe aan een nieuw interieur? Wij denken graag met u mee!