VERF & WOONDECORATIE

Winkel

Verf, Lampen en Woondecoratie

GESLOTEN t/m 19 JULI

 

Sprado Verf & Woondecoratie is gevestigd in Ridderkerk-Rijsoord (vlakbij Rotterdam). Wij zijn gespecialiseerd in kalkverf, krijtverf, betonverf, verouderingsbeits, boenwas, verniswas en meer. Ook kunt u bij ons terecht voor meubelbeslag, stoere lampen en landelijke woondecoratie.

krijtverf_woondecoratie

Kalkverf & Krijtverf

Kalkverf, krijtverf, Marrakech Walls, vloerverf, lakken, gevelverf en betonlook verf, wij mengen de kleuren terwijl u wacht, direct met onze computergestuurde mengmachine van Pure & Original. Krijtverf kunnen wij mengen in meer dan 50.000 kleuren! LEES MEER>

STER-dealer *

Kalkverf en Krijtverf van Pure & Original. Wij zijn STER-dealer en mengen de verf terwijl u wacht. Voor regio Rotterdam en omstreken zijn wij dealer van Polyvine, bekend van de watergedragen wasvernis in mooie vergrijsde tinten en extra matte vloervernis.

White-Wash & Grey-Wash

Kleurwas, verouderingsbeits, wasvernis, extra matte vernis, loogbeits en meer producten om een meubelstuk een andere look en uitstraling te kunnen geven. Wij zijn dealer van Polyvine gespecialiseerd in producten voor decoratieve verftechnieken. De watergedragen wasvernis en decorateursvernis voor een doorleefde uitstraling, maar met optimale bescherming.

woondecoratie_kalkverf

Meubelbeslag

Het zijn de details die het ‘m doen! Geef uw meubelstuk de finishing touch met nieuw meubelbeslag, maar dan wel met die oude verweerde landelijke look. Meubelbeslag is verkrijgbaar in onze winkel en webwinkel. Knoppen, grepen, slotplaten, sleutels en meer.

Woondecoratie in Landelijke Industriële Stijl

Woondecoratie in landelijke industriële stijl voor een sfeervol interieur. U vindt bij ons een ruime sfeervolle collectie lampen van PTMD, fotolijsten, kaarsen en overige woondecoratie van o.a. PTMD en POMAX, stoere hondenkussens van Lex & Max, kaarten van JOTS en nog veel meer.

Ariadne at Home

U kunt ons ook vinden op de website van Ariadne at Home, een sfeervol woontijdschrift, voor wonen met een warm hart! Tevens hebben wij een vermelding in de Landelijke Leefstijl Gids, een handzame (pocketformaat) gids, waarin de mooiste landelijke winkeladressen per provincie staan vermeld.

Social Media

Bezoek ons ook eens op Facebook, Pinterest en/of Instagram om alvast ideeën op te doen, op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, metamorfoses en laatste ontwikkelingen.

Openingstijden: donderdag t/m zaterdag 10.00-17.00 uur.

GRATIS parkeergelegenheid voor de deur! NAAR DE WEBSHOP>

kalkverf_woondecoratie_ridderkerk