Logerij

Logerij Sprado

logerij

Logen

Logerij Sprado voor vakkundig logen en spuiten van uw meubels.

 

  • Logen en spuiten.
  • Afwerking in elke gewenste kleur.
  • Logerij Sprado is ruim 25 jaar gespecialiseerd in het vakkundig verwijderen van verf-, beits-, was en laklagen.

 

Zelf uw meubelen logen is haast niet te doen. U bent uren aan het krabben en schuren en meestal levert dat niet het gewenste resultaat op. Logen is specialistisch werk, bij Logerij Sprado nemen wij het u graag uit handen. Voor het logen of ontlakken kunt u bij ons terecht met alle houtsoorten. Na het logen kunt u bij ons ook terecht voor een afwerking naar keuze.

 

Logen en Spuiten

Geef uw meubels een nieuwe uitstraling door ze te laten logen. Bij spuiterij Sprado in Ridderkerk worden uw meubels vakkundig van hun verf-, was- en laklaag ontdaan. U kunt met alle houtsoorten bij ons terecht. Na het logen kunnen de meubels door u, of door ons afgewerkt worden met een beschermlaag.

  • Behandeltijd logen: circa 1 week
  • Behandeltijd logen en spuiten in kleur: circa 3 à 4 weken.

logerij_meubelspuiterij_ridderkerk

Waarom naar Sprado?

  • Woonwinkel: doe inspiratie op
  • Gespecialiseerd in meubels spuiten en logen
  • Meubels afwerken in iedere kleur

Na het logen …

Na het logen kunnen de meubels door ons afgewerkt worden in een door u gekozen kleur. Liever zelf doen, ook dat is mogelijk! In de winkel verkopen wij diverse producten voor de doe-het-zelver, waarmee u de meubels na het logen zelf kunt behandelen. Wij zijn STER-dealer van Pure & Original Paints en L’Authentique Paints, verf leveren wij in alle kleuren. Ook kunt u bij ons terecht voor de producten van Polyvine, gespecialiseerd in producten voor decoratieve verftechnieken als o.a. white-wash en grey-wash.

 

meubelspuiterij_logerij_ridderkerk

Kom Langs

Meubels laten logen, neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden, of kom naar onze logerij! Bezoekadres: Mauritsweg 6, Ridderkerk-Rijsoord. GRATIS parkeergelegenheid voor de deur.

Prijzen & Offerte:

Prijzen worden gebaseerd op basis van afmeting en bewerkelijkheid. Stuur ons een e-mail met de afmeting en (indien mogelijk) een foto van uw meubelstuk, u ontvangt van ons een passende, vrijblijvende offerte.

CONTACT EN OPENINGSTIJDEN»