Meubelspuiterij

Meubelspuiterij Sprado

Meubelspuiterij & Logerij

Meubelspuiterij Sprado geeft uw interieur een nieuwe uitstraling! Laat uw meubels vakkundig logen en daarna spuiten. Bij Sprado Meubelrenovatie kunt u terecht voor de juiste kleur en afwerking.

 

meubelspuiterij_1

Meubelrenovatie

  • Na het vakkundig verwijderen van de oude verf-, was-, of laklagen, kunnen wij uw meubel voorzien van een kleur naar keuze.
  • In de logerij / meubelspuiterij logen wij salontafels, eettafels, kasten en nog veel meer. U kunt met elke houtsoort bij ons terecht.

Behandeltijd logen: circa 1 week

Behandeltijd logen en spuiten: circa 3 tot 4 weken

Meubelspuiterij

Bent u toe aan een ander interieur, maar wilt u die ene mooie kast of eethoek echt niet kwijt, dan kan een andere kleur in uw interieur weleens de uitkomst bieden. Als het om interieur gaat, wilt u maar 1 ding, een huis waarin u zich helemaal thuis voelt. Wij bieden een totaalconcept en kunnen uw meubel na het ‘kaalmaken’ voorzien van een 2-componenten laklaag in kleur naar keuze. U kunt hierbij kiezen uit alle kleuren en voor een afwerking in matglans of zijdeglans.

Waarom naar Sprado?

  • Gespecialiseerd in meubelrenovatie.
  • Meubels afwerken in iedere kleur

 

Prijzen & Offerte

Stuur een e-mail met de afmeting en/of foto van het betreffende meubelstuk, u ontvangt van ons een vrijblijvende prijsopgave.

 

Meer informatie

Wij adviseren u altijd persoonlijk. Onder het genot van een kop koffie of thee nemen wij graag de mogelijkheden met u door. Meer informatie over het spuiten of logen van uw meubels, maak een afspraak en kom eens langs 0180-417241.

 

Meubelspuiterij & Logerij

Als uw interieur ook wel een opfrisser kan gebruiken!

 

CONTACT »