SpradoVerhuur 
CURACAO

Onze passie voor interieur kent geen grenzen!

Na ruim 30 jaar 'Sprado Meubelrenovatie (logerij en meubelspuiterij) en 12,5 jaar woonwinkel 'Sprado Verf & Woondecoratie' in Ridderkerk, werd het voor ons tijd voor wat anders...

Een droom achterna

Een vakantiehuis op Curacao was altijd al onze droom, die droom werd werkelijkheid in maart 2017, toen kochten we op het Santa Catharina Resort Curacao onze eerste vakantiebungalow. Deze bungalow werd door ons helemaal verbouwd en opnieuw ingericht. We kozen voor dezelfde stijl als die men van ons gewend was uit onze woonwinkel, sfeervol en eigentijds, maar dan wel met een Caribische twist!

 

Van het een kwam het ander ..

Al snel volgden er meer vakantiehuisjes, allemaal werden ze opknapt en ingericht zodat iedereen, jong en oud er zich 'thuis' zou voelen. Sfeervol en van alle gemakken voorzien. Zo zijn de bungalows o.a. ingericht met  meubels en woonaccessoires van locale bedrijven, aangevuld met woondecoratie en enkele meubelstukken uit onze eigen winkel in Nederland, van merken als bijvoorbeeld PTMD en J-Line. Voor de wanden in de vakantiewoningen hebben we gekozen voor de kleuren van Pure and Original Paint, het verfmerk wat wij destijds in onze winkel verkochten.

Ik vertrek

Na ruim 2,5 jaar hebben we de beslissing genomen te verhuizen naar Curacao. Volgens velen een hele stap, maar voor ons voelt het bijna al als 'thuis'. Onze handen jeuken om verder te gaan met dit project, de bungalows nog leuker te maken, nog meer onze eigen stempel erop te zetten en wie weet wat er allemaal nog op ons pad gaat komen. In april 2020 is de grote verhuizing!

Hoe het verder gaat ..

Vindt u het leuk ons te volgen, dan kan dat natuurlijk via de Sociale Media. Wilt u meer weten over onze accommodaties, wilt u een Bungalow of Studio reserveren, of zou u weleens een Bungalow/Studio van binnen willen bekijken, stuur ons dan een berichtje!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen