Sprado Verhuur 
CURACAO

Sprado Verhuur 

Onze passie voor interieur kent geen grenzen

Na ruim 30 jaar 'Sprado Meubelrenovatie en 12,5 jaar 'Woonwinkel Sprado Verf & Woondecoratie' allebei in Ridderkerk (vlakbij Rotterdam) werd het voor ons tijd voor iets anders ...

Een droom achterna

Een vakantiehuis op Curacao was altijd al onze droom, die droom werd werkelijkheid in maart 2017, toen kochten we op het Santa Catharina Resort Curacao onze eerste vakantiebungalow. Deze bungalow werd door ons helemaal verbouwd en opnieuw ingericht. We kozen voor dezelfde stijl als die men van ons gewend was uit de woonwinkel, sfeervol en eigentijds, maar dan wel met een Caribische twist!

Van het een kwam het ander ..

Al snel volgden er meer vakantiehuisjes, allemaal werden ze opknapt en ingericht zodat iedereen, jong en oud er zich 'thuis' zou voelen. Sfeervol en van alle gemakken voorzien. Zo zijn de bungalows o.a. ingericht met  meubels en woonaccessoires van locale bedrijven, aangevuld met woondecoratie en enkele meubelstukken uit onze eigen winkel in Nederland, van merken als bijvoorbeeld PTMD en J-Line. Voor de wanden in de vakantiewoningen hebben we gekozen voor de kleuren van Pure and Original Paint, het verfmerk dat wij destijds in onze winkel verkochten.

Ik vertrek

Na ruim 2,5 jaar hebben we de beslissing genomen te verhuizen naar Curacao. Volgens velen een hele stap, maar voor ons voelt het bijna al als 'thuis'. Onze handen jeuken om verder te gaan met dit project, de bungalows nog leuker te maken, nog meer onze eigen stempel erop te zetten en wie weet wat er allemaal nog op ons pad gaat komen. In april 2020 is de grote verhuizing!

Coronacrisis

Huis verkocht, auto's verkocht, alles goed geregeld, tenminste, dat dachten we. Nooit hadden we rekening gehouden met de uitbraak van een virus, maar wie wel? Op vrijdag 13 maart sloot Curacao het luchtruim voor vluchten uit Nederland. Op zo'n moment gaat er van alles door je heen, wat nu, nog even en we zijn dakloos, waar kunnen we terecht met twee honden? 

Van een bevriende familie (die we destijds hebben leren kennen in onze woonwinkel) kregen we onderdak bij Stalhouderij De Randhoeve in Dordrecht. Een prachtige plek om te logeren (en bij te komen van de schrik). Een stalhouderij met maar liefst 60 paarden temidden van de prachtige natuur. Drie maanden hebben we hier gelogeerd, en hielpen met klusjes waar mogelijk. Bijna de hele periode was het prachtig zomerweer, we waren elke dag in de buitenlucht, het leek zelfs een beetje op vakantie ;-)

En dan eindelijk!

1 juli 2020, de eerste commerciële vlucht van Nederland naar Curacao en wij zaten aan boord! Na een vlucht van ruim negen uur met een mondkapje voor (wat overigens reuze meeviel) werden we op luchthaven Hato feestelijk onthaald door de brandweer. Curacao was blij, er kwamen weer toeristen!

De sfeer op Curacao is goed, het is hier heerlijk toeven. De hotels, restaurants en attracties zijn ontzettend blij dat het toerisme weer op gang komt. Dus laat u niet weerhouden en kom naar één van de mooiste plekken op aarde. U bent van harte welkom!

Hoe het verder gaat ..

Vindt u het leuk ons te volgen, dan kan dat via de Sociale Media. 

Als u meer wilt weten over onze accommodaties, of als u een vakantiewoning zou willen reserveren, neem dan contact met ons op via e-mail of WhatsApp. Bellen mag natuurlijk ook, maar dan wel graag via 'WhatsApp' om hoge belkosten te voorkomen.

Bent u al op het eiland en zou u een accommodatie willen bekijken voor een eventuele volgende vakantie, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur ons een mailtje en we nemen contact met u op om een afspraak te maken, u bent van harte welkom!

SPRADO CURACAO

vakantiehuis curacao

 
 
 
 
E-mailen
Instagram