SpradoVerhuur 
CURACAO

Santa Catharina Resort

Santa Catharina Resort Curacao, een rustig gelegen bungalowpark in het noordoosten van Curacao. Kleinschalig, persoonlijk en weg van de massa.

Het Santa Catharina Resort beschikt over een dertigtal woningen, die deels permanent en deels voor vakantiehuur worden gebruikt. 

Alle vakantiewoningen van Huisje Huren Curacao zijn gelegen op het Santa Catharina Resort. 

Tropische vakantiebungalows geschikt voor maximaal 4 personen en een grote gezellige tropenwoning geschikt voor maximaal 6 personen. 

Bungalow Bougainville heeft zelfs een eigen palapa (rieten hut) in de tuin!

santa catharina resort curacao vakantiehuis


Zwembad

Santa Catharina Resort beschikt over een gemeenschappelijk zwembad met zonneterras, voorzien van comfortabele ligbedden. Het is hier zeer prettig verblijven in de zon, maar ook in de schaduw onder de palapa's. Al onze vakantiewoningen zijn gelegen op korte loopafstand van het zwembad. 

Santa Catharina Resort is beveiligd middels een elektronische toegangspoort. Een auto huren is aan te bevelen, zeker om het eiland te ontdekken!

Reserveren Vakantiehuis

Bij ons kunt terecht voor het reserveren van uw vakantiehuis op het Santa Catharina Resort. 

Is uw favoriete vakantiewoning van Huisje Huren Curacao niet meer beschikbaar in de door u gewenste periode, we hebben ook een aantal andere vakantiewoningen in ons beheer, waaronder Villa WaraWara!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

HUISJE HUREN CURACAO 

Sprado Verhuur

 
 
 
 
E-mailen
Instagram