Pure & Original

 Pure & Original

 

Wij zijn STER-dealer van PURE & ORIGINAL, met onze computergestuurde verfmengmachine mengen wij de verf terwijl u wacht.

 

Pure & Original is een professionele kwaliteitsverf met natuurlijke pigmenten. In de fabriek wordt al meer dan 50 jaar ambachtelijk hoogwaardige verf gemaakt.

 

kalkverf_pureoriginal

Alle verven worden gemaakt met natuurlijke pigmenten en zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen. Zo is bijvoorbeeld de Fresco kalkverf en de Marrakech Walls (een tadelakt verf) 100% mineraal en milieuvriendelijk.

 

Fresco Kalkverf | Classico Regular Krijtverf | Traditional Paints | Floorpaint | Marrakech Walls | Gevelverf

Kleurenkaart Pure & Original

 

Pure & Original, technische informatie:

 

Let op! Kleuren getoond op uw beeldscherm kunnen afwijken met de kleuren in werkelijkheid. De kleuren op de kleurkaart zijn authentieke kleuren en handgeschilderd in de classico krijtverf. De kleuren van de Fresco Kalkverf en Marrakech Walls hebben de specifieke kleurnuances die eigen zijn aan deze verf en kunnen iets lichter tonen. Dit door de grote hoeveelheid kalk in deze 100% minerale verf.

 

Het Pure & Original productenpakket bestaat naast de verschillende verfsoorten ook uit alle benodigde voor en nabewerkingsproducten als primers en sealers, een mooie serie kwasten, rond, plat tot en met kalkkwasten.

 

LET OP! VERF WORDT NIET GERUILD OF RETOUR GENOMEN.

 

pure_original_kalkverf

 

Wij zijn STER-dealer van Pure & Original, met onze computergestuurde verfmengmachine mengen wij de verf terwijl u wacht.