OVER ONS


ONZE PASSIE VOOR INTERIEUR KENT GEEN GRENZEN! 


Na ruim 30 jaar Sprado Meubelrenovatie en 12,5 jaar 'Woonwinkel Sprado Verf & Woondecoratie' allebei in Ridderkerk (vlakbij Rotterdam) werd het voor ons tijd voor iets anders ....


EEN DROOM ACHTERNA


Een vakantiehuis op Curacao was altijd al onze droom, die droom werd werkelijkheid in maart 2017, toen kochten we op het Santa Catharina Resort Curacao onze eerste vakantiebungalow. Deze bungalow werd door ons helemaal verbouwd en opnieuw ingericht. We kozen voor dezelfde stijl als die  men van ons gewend was uit de woonwinkel, sfeervol en eigentijds, maar dan wel met een Caribische twist!


VAN HET ÉÉN KWAM HET ANDER


Al snel volgden er meer vakantiehuisjes, allemaal werden ze opgeknapt en opnieuw ingericht, sfeervol en van alle gemakken voorzien. Zo zijn de bungalows o.a. ingericht met meubels en woonaccessoires van locale bedrijven, aangevuld met woondecoratie en enkele meubelstukken uit onze eigen winkel in Nederland van merken als bijvoorbeeld PTMD, Pomax en JLine. De vakantiebungalows werden verhuurd en HuisjeHurenCuracao.nl was geboren!

IK VERTREK ..


Na ruim 2,5 jaar hebben we de beslissing genomen te verhuizen naar Curacao. Volgens velen een hele stap, maar voor ons voelt het bijna al als 'thuis'. Onze handen jeuken om verder te gaan met dit project, de bungalows nog leuker te maken, nog meer onze eigen stempel erop te zetten en wie weet wat er allemaal nog op ons pad gaat komen. In april 2020 is de grote verhuizing!

CORONACRISIS


Huis verkocht, auto's verkocht, alles goed geregeld, tenminste dat dachten we. Nooit hadden we rekening gehouden met de uitbraak van een virus, maar wie wel? Op vrijdag 13 maart 2020 sloot Curacao het luchtruim voor vluchten uit Nederland. Op zo'n moment gaat er van alles door je heen, wat nu, nog even en we zijn dakloos, waar kunnen we terecht met twee honden?

STALHOUDERIJ


Van een bevriende familie (die we destijds in onze woonwinkel hebben leren kennen) kregen we onderdak bij Stalhouderij De Randhoeve in Dordrecht. Een prachtige plek om te logeren (en bij te komen van de schrik). Een stalhouderij met maar liefst 60 paarden temidden van de prachtige natuur. Drie maanden hebben we hier gelogeerd en hielpen met klusjes waar mogelijk. Bijna de hele periode was het prachtig zomerweer, we waren elke dag in de buitenlucht, het leek zelfs een beetje op vakantie!

EN DAN EINDELIJK


1 Juli 2020, de eerste commerciële vlucht van Nederland naar Curacao en wij zaten aan boord! Na een vlucht van ruim negen uur met een mondkapje voor (wat overigens reuze meeviel) werden we op luchthaven Hato feestelijk onthaald door de brandweer. De sfeer op Curacao is goed, de hotels, restaurants en attracties zijn ontzettend blij dat het toersime weer op gang komt. Dus laat u niet weerhouden en kom naar één van de mooiste plekken op aarde. U bent van harte welkom!

HOE HET VERDER GAAT..


Vindt u het leuk ons te volgen, dan kan dat via de Sociale Media. Als u meer wilt weten over onze accommodaties, of als u een vakantiewoning zou willen reserveren, neem dan contact met ons op. Bent u al op het eiland en zou u een accommodatie willen bekijken voor een eventueel volgende vakantie, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur ons een berichtje en we nemen contact met u op om een afspraak te maken, u bent van harte welkom!

daar is ie dan

De container

inpakken

Container laden

Begin

corona

crisis

Op Schiphol

Dirckje & Diezel

Eenmaal op

Curacao

Huisje Huren

Curacao